De darmproblemen van Suus, Lana en Terra - reviews Clear intestine

Wat hebben Lana, Suus en Terra gemeen? Behalve dat het alle drie hele knappe dames zijn?
Hun darmen konden wel wat ondersteuning gebruiken. Ze hadden regelmatig last van dunne ontlasting en/of buikpijn. Nu ze Phytonics Clear intestine krijgen is dat verandert!
Hun baasjes vertellen ons hun verhaal.

 

Suus, de schattige maar ondeugende Boomer

We beginnen met Suus, zij had regelmatig last van haar buikje en dan met name haar darmen.
Suus haar eigenaresse vertelt: "Suus ziet er misschien schattig uit, maar ze kan soms heel ondeugend zijn. In het bos of op de hei rolt ze regelmatig in viezige dingen, vaak likt of eet ze hier ook van.
Dit resulteerde in een onrustige buik en darmen. Ze wilde dan niet eten, had hele dunne ontlasting en ik hoorde het van binnen rommelen.
Sinds ze Phytonics Clear intestine krijgt heeft ze een hele goede eetlust en haar ontlasting is zoveel beter. Ze krijgt het nu nog maar enkele keren per week, maar zodra ik zie dat de ontlasting even weer wat dunner wordt geef ik het een aantal dagen achter elkaar.
Suus en ik zijn heel bij met Clear intestine!"

Lana, de kieskeurige Jack Russell

Lana is met haar 14 jaar een Jack Russell dame op leeftijd.
Haar hele leven is het al een kieskeurige eter geweest. Nu is ze ouder word, is dit nog erger geworden.
“Lana was altijd al een moeilijk hondje met eten. De laatste tijd merkte ik dat ze ook wat begon af te vallen. Eten ging nog moeizamer en haar ontlasting was ook wisselend. Soms staat ze zelfs gestrekt, omdat ze last van haar buikje heeft” vertelt Lana’s baasje.
“In eerste instantie twijfelde ik of ik de Clear intestine wel moest gaan geven, ze was al zo kieskeurig en ik was bang dat ze met een poeder door haar eten helemaal er niets meer van wilde weten. Toch ben ik het gaan proberen, verstopt in iets wat ze heel lekker vindt en dat gaat super! Ze eet het met smaak en haar ontlasting is veel beter. Af en toe heeft ze nog pijn in haar buikje, maar al vele malen minder dan het was. Ze is ook weer wat aangekomen en heeft nu weer een goed gewicht!”

Terra, de actieve en vrolijke Berner Sennen

Tenslotte hebben we Terra. Met haar 2,5 jaar is Terra een Berner Sennen die in de bloei van haar leven is.
Het is een blije en sportieve hond die er graag met haar eigenaren op uit trekt. Helaas heeft ze 1 probleem: de weerstand van haar darmen is niet optimaal.
Terra’s eigenaresse vertelt: “Terra is bij ons gekomen als pup. Ze groeide op als een blije, actieve hond. Helaas merkte we al vrij snel dat haar darmen nogal gevoelig zijn. Haar eigen eten ging goed, maar het kleinste extraatje zorgde al voor problemen. Ze moest dan overgeven of raakte flink aan de diarree. We probeerden zo streng mogelijk te zijn en haar echt uitsluitend haar eigen eten te geven, maar in de praktijk is dat best lastig. Wij hebben een eigen zaak en Terra is daar ook dagelijks. Ze loopt hier heerlijk vrij rond, maar kan daardoor best soms iets van de grond eten. Ook in het bos of op straat is er nog weleens iets wat ze te pakken heeft voordat wij er erg in hebben.
Toen ze ongeveer een jaar geleden ook haar eigen eten steeds vaker liet staan zijn we gestart met Phytonics Clear intestine. Wat een verschil! Terra staat nu achter me te kwispelen als ik haar eten maak en likt haar bak grondig uit. Ook kan ze nu meer dingen eten dan alleen haar eigen brokjes. Natuurlijk zijn we hier nog wel erg voorzichtig mee, maar als ze nu iets per ongeluk eet is er niet gelijk meer paniek. Wij zijn ontzettend blij dat de Clear intestine haar darmen zo goed ondersteunt!”

Phytonics Clear interstine

Phytonics Clear intestine ondersteunt de spijsvertering. Het zorgt voor een goede darmwerking en ontlasting.
Clear intestine is in te zetten bij dunne ontlasting (geef het dan met een minimale hoeveelheid water), te harde ontlasting (geef het dan juist met extra water), winderigheid of een opgeblazen buik.