Even voorstellen!

Wie, wat en waarom… Even voorstellen!

Als je een product verkoopt, aanprijst of promoot moet je daar achter staan, tenminste dat vind ik. Wie ik ben en waarom Phytonics? Laat ik me even voorstellen!

Ik ben Kelly en sinds 2010 parttime werkzaam als assistente bij de Holistische praktijk voor dieren Den Hoek. Binnen onze praktijk werken wij veel met producten van Phytonics.

In 2014 ben ik gevraagd om me ook in te gaan zetten voor Phytonics, wat ik nu dus alweer bijna twee jaar met veel plezier combineer met het werken op de praktijk.

Ik kan tientallen succesverhalen vertellen van klanten die razend enthousiast zijn over onze producten, maar ik zal het voor nu bij mijn eigen dierenvrienden houden.

Sinds november 2014 ben ik de trotse eigenaresse van Escudo, mijn eerste eigen paard! Dodo, zoals hij op stal wordt genoemd, is een beetje een verhaal apart. Toen hij kwam had hij in korte tijd erg veel handelsstallen gezien en was erg schraal en gestrest.  Daarbij heeft hij alles behalve een makkelijk karakter en is een behoorlijke “binnenvetter”.

Uiteraard is hij onder behandeling bij een van onze dierenartsen van Den Hoek. Daarnaast kon hij zeker nog wat andere hulp gebruiken. Hij had een erg opgetrokken buik en was behoorlijk schraal. Hij heeft enige tijd op de Gastri comp van Phytonics gestaan en daar knapte hij zienderogen van op.

Dodo is een best aan de maat (1.75m) en met zijn 6 jaar ook nog vrij jong, een echte slungel dus! Om hem te helpen verder te ontwikkelingen en te ondersteunen tijdens de trainingen heeft hij Muscle support gekregen.  Deze supplementen zijn poeders die erg makkelijk maar vooral ook erg zuinig in gebruik zijn. Ik vraag me altijd af waarom je ergens 4 enorme scheppen van moet geven? Wat zit er dan allemaal in aan vulstoffen? Verder proef ik alle supplementen eerst zelf. Sommige zijn zo ongelooflijk zoet, dan weet je eigenlijk al hoe laat het is. Voor mijn dieren alleen nog producten die puur van grondstoffen zijn en niet allerlei onnodige ballast bevatten.

Inmiddels zit Dodo heel lekker in zijn vel, is vrolijk, glimt en is nog volop aan het ontwikkelen. Hij krijgt nu alleen nog Magnesium citrate om hem ontspannen te houden, zowel in het werk als in zijn spieren. In stressvolle periodes krijgt hij ook nog Gastri comp eventueel gecombineert met Strezz comp, zijn maag blijft nu eenmaal een zwakke plek.

Verder heb ik vorig jaar een klein hondenmannetje uit het asiel gehaald. Super vrolijk en levendig, maar helaas met erg zwakke darmen. Uiteraard uitgebreid voeding bekeken en aangepast, maar desondanks kon hij toch ineens een dag ertussen hebben dat hij zich echt niet lekker voelde. Borrelende darmpjes en dunne ontlasting. Ik ben hem Clear Intestine gaan geven. 2x per dag een heel klein beetje (Rico weegt namelijk maar 3 kg) over zijn voer en hij heeft geen last meer!

Allebei mijn mannen zullen nog wel wat zorg en aandacht nodig hebben, maar ik heb er alle vertrouwen in dat, met wat hulp van Phytoncs waar nodig, dat helemaal goed gaat komen.