Blogs

De ervaring van Jill van Paard & Voeding met Respiration support

Jill van Paard & Voeding Advies op maat heeft onlangs haar eigen paard Respiration support gegeven. Ze deelt haar ervaring met ons:

"Vorig jaar oktober kregen wij helaas te maken met een vreselijke tegenvaller... Op de pensionstal die ik beheer met 15 stallen, kregen wij een nieuw paard binnen die al snel ziek bleek te worden."

Sandra Vetter: 'All sept en All sept spray heb ik altijd in de buurt'

Dierenfysiotherapeut Sandra Vetter: 'Phytonics All sept en All sept spray heb ik altijd in de buurt'

Door haar werk als dierenfysiotherapeut in haar eigen praktijk, bij holistische praktijk Den Hoek en als assistent-trainer op renbaan Duindigt ziet Sandra Vetter het meteen als een paard een weerstanddip heeft. Phytonics All Sept is dan haar eerste keuze. En is er iets met de huid aan de hand? Dan is ze blij met Phytonics All sept spray in haar EHBO-tas.

Het favoriete Phytonics product van... Karlijn van PaardEerlijk

"Hoe kan het ook anders dan dat onze favoriet, Gluco Balance is!
In ons vakgebied komen we overwegend paarden en pony’s met overgewicht of stofwisselingsproblemen tegen en deze groep paarden is vaak enorm gebaat bij dit mooie kruidensupplement.

Ik ben Karlijn van PaardEerlijk en help zowel eigenaar als paarden met een gepaste, prettige en verantwoorde manier van inname beperking voor het paard door middel van bijvoorbeeld een graasmasker."

Het favoriete Phytonics product van... Kelly van Phytonics

In deze nieuwe serie “Het favoriete Phytonics product van…” zal ik zelf de aftrap geven.
Ik ben Kelly en werk sinds 2014 voor Phytonics. Daarnaast ben ik sinds 2010 werkzaam bij Den Hoek, de praktijk van Eric Laarakker (medeoprichter van Phytonics).
Ik kan inmiddels wel zeggen dat ik de producten van binnen en buiten ken. Het overgrote deel heb ik zelf dan ook natuurlijk al eens geprobeerd of ingezet bij mijn dieren.
En nu moet ik kiezen welk product mijn ultieme favoriet is… Dat is lastig hoor!

Sandra's zoektocht naar suikers, fructaan en gras. Hoe zit dat nou?

"Toen ik heel lang geleden mijn eerste paard kreeg en deze direct op een volle wei deed, had ik nog geen idee. Een paard of pony hoort in de wei, dus dat deed ik."

Aan het woord is Sandra, projectleider paard en medewerker buitendienst bij NML Health. In deze blog deelt zij haar jarenlange zoektocht naar kennis over weidemanagement.

De natuurlijke (invals)hoek van Ruitersport Van der Kroon

De afdeling Ruitersport van Agricentrum Van der Kroon in Westwoud is uitgegroeid tot een meer dan volwaardige winkel op het gebied van paarden en gezondheid. Sita is samen met Marije, Lieke en Michelle de drijvende kracht achter deze bloeiende afdeling, die met een online webshop een steeds groter bereik krijgt. Door hun eigen ervaring met de kracht van natuurlijke supplementen, nemen Phytonics en PUUR in het assortiment van Van der Kroon een steeds grotere plek in.

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs