Een terugblik op de opening van Paard & Vitaliteit

De opening van Paard & Vitaliteit

 

Paard & Voeding

Al enige jaren is Jill Smit hét gezicht achter Paard & Voeding.
Met een mooie winkel in Wormer adviseert zij menig paardeneigenaar op het gebied van voeding en supplementen. Zo ook de merken Phytonics en PUUR.
Wij zijn altijd erg blij met gepassioneerde professionals die graag met onze producten werken, die meedenken met de klant en een passend advies op maat geven.
Ook is Jill met haar team regelmatig aanwezig op diverse grote evenementen.

De grote droom

En toch bleef daar voor Jill die ene grote droom… En sinds dit jaar is deze uitgekomen!
Naast Paard & Voeding is Jill nu ook Paard & Vitaliteit gestart.
Jill volgde succesvol de opleiding voor het werken met de Lecher-antenne en connectie sensor via Healthcare Academy Den Hoek.
Paard & Vitaliteit gaat zich richten op holistische zorg voor paarden. Revalidatie, maar ook voor vakantiestalling. Ook is de accommodatie geschikt om klanten van buitenaf te ontvangen voor consulten met o.a. de Lecher-antenne.

De grote opening

Op vrijdag 13 januari was de grote opening op de nieuwe locatie Paard & Vitaliteit, centraal gelegen in Nederland in Nieuwer ter Aa.
Onze collega Kelly van Phytonics is uiteraard even gaan kijken.
Het eerste wat opvalt zijn de vele weilanden die de locatie tot zijn beschikking heeft. Daarnaast is er een buitenbak, longeerbak en een stapmolen. Ondanks het gure weer op vrijdag de 13e hangt er een ontspannen en rustige sfeer.   
Jill haar eigen paarden hebben al intrede gedaan in de stallen en genieten van alle aandacht.
Zoals ik inmiddels van Jill gewend ben is ook dit professioneel en doordacht aangepakt.

Wij wensen Jill en haar team heel veel geluk met deze nieuwe stap! En wees niet bang, de winkel in Wormer blijft gewoon bestaan!