Blog van Kelly

Product van het jaar: de pitch voor Gluco balance

Hoe vertel je in vijf minuten waarom Phytonics Gluco balance een fantastisch supplement is en dat het de award ‘Product van het Jaar 2019’  terecht zou verdienen? Voor deze uitdaging stonden Kelly van Prooijen van Phytonics en praktijk Den Hoek en San Cartesan van NML health. Op een regenachtige donderdagavond hielden zij hun pitch voor de jury van Horses.nl. De nominatie in de categorie supplementen op zich is al geweldig, het winnen van de award zou een bekroning zijn.

Hoesten kan ook secundair probleem zijn - Praktijkvoorbeeld Jeroen Duenk

Paardenosteopaat Jeroen Duenk werkt graag met de producten van Phytonics als aanvulling op zijn behandelingen.
Al in een eerdere blog legde Jeroen uit hoe belangrijk het CTO gebied bij paarden en pony's is. In deze nieuwe blog, ook een voorbeeld uit de praktijk van Jeroen, komt wederom naar voren dat blokkades in het CTO gebied voor diverse klachten kunnen zorgen.

Het ouder wordende paard en de 5 elementen

Wat kunnen de 5 elementen betekenen voor jouw ouder wordende paard?

Naast mijn werk voor Phytonics werk ik ook voor praktijk Den Hoek. Hierdoor heb ik inmiddels een hoop geleerd over “de 5 elementen”.
Ontzettend interessant zowel voor dieren als voor mensen. Daarnaast is het in zoveel manieren toepasbaar.
In deze blog ga ik in het kort uitleggen wat de 5 elementen zijn én hoe je ze toe kunt passen bij je ouder wordende paard.

 

De Tandenfee

Ouderdom komt, in sommige gevallen, nog weleens met gebreken.
Zo ook voor mijn bijna 14-jarige teckelvriendinnetje Sanne.
Ze begon steeds meer uit haar bek te ruiken en toen er spontaan een kies uitviel wist ik het zeker, Sanne moest naar de tandarts!

Het favoriete product van Jill Smit? Phytonics Strezz!

“Wat dacht je?! De Strezz-druppels van Phytonics zijn absoluut mijn favoriet!”

Aan het woord is Jill Smit van Paard & Voeding in Wormer. Haar winkel en webshop richt zich op voeding, supplementen, kruiden en verzorgingsproducten zonder toevoegingen. “Zodra ik ook maar een klein vermoeden heb dat spanning een rol speelt bij de klacht van een paard, adviseer ik dit prachtige product. Mijn eigen paard reageert er direct op en van mijn klanten krijg ik alleen maar goede reacties.”

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Kelly