Nick & Gluco Balance

In augustus 2017 maakte we kennis met Nick, een hele knappe minishet met overgewicht.

Zijn eigenaresse Laura benaderde ons voor hulp en samen met haar én met behulp van de Gluco Balance is Nick gaan afvallen.

Inmiddels heeft Nick zijn pot leeg. Eigenaresse Laura over hun ervaring met de Gluco Balance:

 

"De pot Gluco Balance is helemaal leeg en Nick is in totaal ongeveer 25 kilo afgevallen! Ik ben hier echt heel erg blij mee en kan dus zeggen dat ik super tevreden ben over de Gluco Balance.

In de eerste weken werkte het supplement heel snel en al vrij snel was hij niet meer gevaarlijk dik. Hij ging echt de goede kant op, terwijl zonder de Gluco Balance we bijna niets verder kwamen. Ook merkte ik al heel snel dat hij niet meer gevoelig liep. Gaandeweg ging Nick zich echter wat suf gedragen waardoor het bewegen op een laag pitje kwam te staan. Hij werd op een gegeven moment zó sloom dat ik hem op rust heb gezet. Toen er geen verbetering optrad heb ik de dierenarts laten komen en is er een bloedonderzoek gedaan. Hier kwam uit dat Nick PPID heeft en hiervoor heeft hij aanvullende medicatie gekregen. In de rustperiode is hij helemaal niks aangekomen, terwijl hij wel op het gras stond! Normaal gaat dat aankomen bij hem super snel, maar nu werd het tegengehouden door de Gluco Balance.

Natuurlijk is de Gluco Balance geen garantie voor een slank paard, maar in combinatie met beweging geeft het een hele grote bijdrage! Ik zie Nick elke dag, dus het leek voor mij in de eerste instantie niet alsof hij erg aan het afvallen was, maar als ik nu terugkijk zie ik toch een enorm verschil. Nick begon op ongeveer 180 kilo en nu zit hij op ongeveer 155 kg.

De fotocollage laat goed het verschil zien. Ik ben ontzettend tevreden over dit product en het belangrijkste: aan Nick is goed te merken dat hij een stuk beter in zijn vel zit. Hij is er nog lang niet, maar het begin is er en we zijn super op weg geholpen!"