Ontbrekende stukje in de behandeling van Lyme

“Een multivitamine inzetten bij de behandeling van de ziekte van Lyme….? Daar zou ik niet zo snel opgekomen zijn, nee.” Aan het woord is holistisch dierenarts Elske Buijs.
“Maar onlangs heb ik het toch gedaan en ik ben echt enorm positief verrast door het resultaat!”

Behandeling van Lyme

“Ik kreeg een hond onder behandeling met diverse klachten en ik kwam al snel uit op Lyme.
Uiteraard zijn we hiervoor gaan behandelen. Deze behandeling bestond uit onder andere acupunctuur, osteopathie, een energetische behandeling en een speciaal geluidsprotocol. Bij Den Hoek werken we veel met geluidstherapie.
Daarnaast kreeg de hond ook middelen mee voor thuis.
Ik werk, naast de op maat gemaakte (frequentie) middelen van Den Hoek, graag met de middelen van Phytonics. Ook voor deze hond kwam ik al vrij snel op een aantal Phytonics middelen uit.

Het laatste stukje herstel bleef uit

Na een aantal behandelingen knapte de hond zienderogen op, maar net dat laatste stukje herstel bleef uit. Ik heb zo’n beetje alles uitgetest (bij Den Hoek wordt er veel gewerkt met de Biosensor) wat ik tot mijn beschikking had en tot mijn verbazing kwam ik uit op een multivitamine.
We zijn deze gaan inzetten en al na een week kreeg ik een mailtje van de eigenaar: er was een enorme verbetering zichtbaar! Deze verbetering uitte zich met name in het hebben van meer kracht en energie.
Waarschijnlijk is dit het laatste zetje geweest wat het lichaam nodig had. Lyme is een hele nare ziekte die veel van het lichaam vergt. Eigenlijk dus wel logisch dat het op den duur ook reserves gaat aanspreken en die moeten natuurlijk wel weer aangevuld worden.
Ik ga de multivitamine zeker vaker meenemen in het testen, zeker in de laatste fase van de behandeling!”

 

Elske Buijs heeft bijna 20 jaar als regulier dierenarts gewerkt, vooral met honden en katten.
Steeds vaker werd ze zich bewust dat ze in de gewone praktijk tegen een aanliep met wat ze kon bereiken met een reguliere behandeling.
Daarom is ze zich gaan verdiepen in complementaire behandelmethoden. Naast de acupunctuuropleiding bij STEHD, heeft ze ook de internationale certificatie behaald van de IVAS.
Daarnaast heeft ze de medische Lecher antenne opleiding én Connectiesensor cursus afgerond.
Op dit moment volgt ze in Engeland de osteopathieopleiding en deze hoopt ze dit jaar (2020) af te ronden.