Update Nick: 4 weken op de Gluco Balance

Nick krijgt nu 4 weken Gluco Balance.

Hij begon 4 weken geleden met een buikomvang van 131 cm, wat gelijk staat aan ongeveer 180 kg. Na de eerste 2 weken was hij al goed op weg, er ging 4 cm buikomvang af!

De eerste veranderingen waren toen ook al merkbaar, Nick was een stuk fitter en liep aanzienlijk beter en minder gevoelig.

 

Nu 4 weken later een nieuwe update van zijn eigenaresse Laura:

"De Gluco Balance werkt als een tierelier!! Nick is al 6 cm buikomvang kwijt, dat is ongeveer 15 kilo! Hij heeft nu een buikomvang van 125 cm en weegt dus ongeveer 166 kg.

Wat me is opgevallen is dat Nick zijn ademhaling weer normaal is. Toen hij net de wei op ging werd zijn ademhaling heel luid. Hij klonk benauwd en hij begon al heel snel te hijgen. Uiteraard is toen de dierenarts bij hem geweest, maar er was niets geks te vinden. Hij kreeg wel een kuurtje tegen de benauwdheid, maar dat hielp niets. Achteraf denk ik dat zijn benauwdheid kwam door zijn overgewicht. Nu hij zo goed aan het afvallen is ademt hij al vele malen beter en makkelijker, ik hoor hem soms zelfs helemaal niet meer!

Wat verder opvalt is dat de vetophopingen op zijn rug en kont minder aan het worden zijn en dat hij lekker fit is. Ik heel erg blij dat Nick weer een gezonde en blije stuiterbal wordt!"