De ervaring van Jill van Paard & Voeding met Respiration support

Jill van Paard & Voeding Advies op maat heeft onlangs haar eigen paard Respiration support gegeven. Ze deelt haar ervaring met ons:

"Vorig jaar oktober kregen wij helaas te maken met een vreselijke tegenvaller... Op de pensionstal die ik beheer met 15 stallen, kregen wij een nieuw paard binnen die al snel ziek bleek te worden.

Er heerste toen Rhino en droes in de omgeving en ik vreesde het ergste... We hadden een droes paard op stal. Gelukkig had het nieuwe paard geen Rhino maar ook droes wil je niet op stal. Ik heb direct een protocol in het leven geroepen om deze nare ziekte toch enigszins te beperken. Van de 15 paarden hebben er uiteindelijk 4 paarden echt droes gekregen."

Protocol

"Alle paarden werden 2x per dag getemperatuurd en goed in de gaten gehouden. Mijn eigen paard Mano zag ik achteruit gaan, hij begon erg te hoesten en had last van snot. Zijn temperatuur was wel wat hoger, maar totaal een ander beeld dan de andere paarden op stal die droes hadden. Uiteraard toch meteen een neus swap laten maken, maar daar kwam geen droes uit. Mano had een luchtwegvirus opgelopen."

Stress de boosdoener

"Ik vermoed dat stress hiervan de oorzaak was. Stress drukt op het immuunsysteem, waardoor de weerstand kan verminderen. De paarden werden apart van elkaar gehouden, -het meer dan actuele woord 'quarantaine', waardoor sommige paarden ineens hun vriendje niet meer zagen. Een grote trigger voor stress.

Ik ben snel met L-Lysine gestart om de weerstand te boosten en het virus te remmen. Op advies van Sandra van NML health ben ik voor de luchtwegen van Mano Phytonics Respiration support gaan inzetten. Een uitgebreid kruiden supplement dat Mano goed accepteerde over zijn voer.

Bizar hoe snel Mano reageerde op deze kruiden voor zijn luchtwegen! Al snel kwam het slijm los en werd het hoesten beduidend minder. Na 2 weken gebruik van Respiration support was de snotneus helemaal weg en het hoesten over."

Mijn ervaring voor goed advies

"Ook in mijn winkel hoor ik veel positieve ervaringen van klanten die dit supplement voor de luchtwegen hebben ingezet bij hun paard. Ik kan oprecht zeggen dat ik een groot fan ben van dit product. Daarnaast is het zo fijn dat ik met veel van de producten in mijn winkel eigen ervaring heb opgedaan, dit helpt mij ontzettend wanneer ik mijn klanten adviseer. Paarden die alleen hoesten met aandraven, paarden die al langere tijd behoorlijk hoesten etc.

En een tip voor jezelf, zelfs als ik verkouden ben doe ik 1 theelepeltje Respiration support door mijn thee en ben ik snel van mijn verkoudheid af. Snel, effectief en nog lekker ook!"

 

Deze blog is eerder gepubliceerd op: www.nmlhealth.com