Afvalstoffen de baas

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, vandaag heeft Rico afscheid moeten nemen van zijn mannelijkheid.

Een weloverwogen beslissing waar we ons uiteraard eerst goed in verdiept hebben en over hebben laten informeren. Ik zag zelf erg op tegen de narcose. Helaas heb ik daar hele nare ervaring mee met een van mijn vorige hondjes. Mede daarom wilde ik Rico helpen om de nare stoffen van de narcose weer zo snel mogelijk uit zijn lijfje te krijgen. Hiervoor heb ik gekozen voor de Detox comp van Phytonics, dit stimuleert en ondersteunt het lichaam in dit proces.

We zien tegenwoordig ook regelmatig problemen rondom het vaccineren van zowel honden als paarden. Heftige reacties komen helaas best veel voor. Ook hiervoor is de Detox comp uitermate geschikt.

Detox bevat o.a. extracten van Artisjok (Cynara scolymus) wat goed is voor lever- en galwerking en zorgt voor een versnelde afvoer van afvalstoffen. Echte Guldenroede (Solidago virgaurea) werkt o.a. verlichtend, ontspannend en is goed voor de bloeddruk. Bevordert een soepele beweging en voert afvalstoffen af. Paardenbloem (Taraxacum officinale) is goed voor de lever en de galfunctie, werkt mild urinedrijvend en ontlast de maag.

Rico ligt inmiddels alweer lekker naast me, te dromen over zijn verloren mannelijkheid maar gelukkig goed wakker na zijn narcose!